BEAUDESERT PARK SCHOOL
BEAUDESERT PARK SCHOOL

BEAUDESERT PARK SCHOOL

Location:

Gloucestershire

Project Size:

290m2

Project Length:

9 weeks

Project Details:

THE BRIEF
Replacement of the existing modular classrooms within a sensitive forestry area.

THE SOLUTION
As to cause minimal root disruption, the Qube designed a building on a tree-root friendly pad foundation system and split-level design to compensate for sloped ground.

THE OUTCOME
A new learning space within incredible surroundings. The new build fits in seamlessly with its surroundings due to the external timber

Your login details have been used by another user or machine. Login details can only be used once at any one time so you have therefore automatically been logged out. Please contact your sites administrator if you believe this other user or machine has unauthorised access.