GOLDSWORTH PRIMARY SCHOOL
GOLDSWORTH PRIMARY SCHOOL

GOLDSWORTH PRIMARY SCHOOL

Location:

Woking

Project Size:

200m2

Project Length:

6 weeks

Project Details:

THE BRIEF
The Qube were asked by Goldsworth School to help them with providing
additional facilities for rising school numbers in the new academic year.


THE SOLUTION
The Qube worked with the school to design a facility which could be used for
a range of activities and provided a ‘value for money’ solution. Incorporated,
within the design, was an acoustic sliding partition which allowed the main
area to be used as a large hall or could be divided into two teaching areas. The
building also provided a separate meeting area, toilets and cloakroom facilities.
The design was enhanced through the use of bi-fold doors and large windows to
provide a naturally light and airy environment and this was complemented with
a canopy over a decked area to allow the children to be taught about the natural
environment at every opportunity.


THE OUTCOME
The Qube provided a full design and build project incorporating planning and
building regulation approval together with groundworks and project management.
This provided the school with ‘peace of mind’ and a project on time and on budget.

Your login details have been used by another user or machine. Login details can only be used once at any one time so you have therefore automatically been logged out. Please contact your sites administrator if you believe this other user or machine has unauthorised access.