SIR ROBERT GEOFFREYS SCHOOL
SIR ROBERT GEOFFREYS SCHOOL

SIR ROBERT GEOFFREYS SCHOOL

Location:

Cornwall

Project Size:

304 m2

Project Length:

7 weeks

Project Details:

The Brief

Provide an extra space solution for a growing school in the South West. The school were in need of a 4-classroom block and had a preference for two-storey with integral staircase as opposed to all on a ground floor layout.

The Solution

The Qube provided a design and build solution for a two-storey, four-classroom block with associated toilet facilities, reception area and an integral staircase.

The Outcome

The School were delighted with their new classroom block and were able to extend their intake to the school the following year. The building was handed over on time and to budget.

Your login details have been used by another user or machine. Login details can only be used once at any one time so you have therefore automatically been logged out. Please contact your sites administrator if you believe this other user or machine has unauthorised access.